Jugar

Espectacle

Dissabte 11 de juny de 2022 / 19 h / Pati de les Esmandies

L’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música de Mataró han unit esforços per compartir els seus processos de creació amb el territori. D’aquí neix "Mataró, ciutat creadora", un projecte artístic comú que convida a col·lectius de la ciutat que, junt amb alumnes dels dos centres, presentaran una proposta artística conjunta.
Aquest projecte s'ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració desinteressada de l'Associació de Veïns i Veïnes de Peramàs-Esmandies i l'Associació veinal de Molins.

Treball de final de curs a càrrec dels grups Dansa júnior de 14 a 16 anys i alumnes del combo d’avançat de l’Escola Municipal de Música de Mataró.

Jugar és aquella acció que no té edat, que compartim totes les cultures, una forma d'expressió i de reinterpretar el món que vivim. El joc és un element universal d’entesa entre persones, d’autoconeixement i d’evolució. Tot joc és el resultat d'uns acords que determinen el seu ordre intern, les seves limitacions i les seves normes.
Una trobada entre alumnes de diferents centres, en què la improvisació determina l'experiència final i ens porta a una agradable incertesa que captivarà tothom que vulgui jugar.

Co-creació col·lectiva
Direcció: Cristina Castellà i Joan Cot
Intèrprets: Aire Balisová, Aitana Moreno De La Fuente, Berta Moreu Punsola, Irantzu Fernández Galiana, Irene Rived Franco, Maya Rodríguez Caro, Roc Paterna Dominich, Sara González Herrero, Zoe Arenós Puig i els alumnes de combo d’avançat de l’Escola Municipal de Música de Mataró

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…