Josep M. Codina. Memento

Exposició

Del 25.06.2024 al 04.08.2024 / La Presó (Muralla de La Presó, 2)
De dt a dv de 18 a 20 h. Ds d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. Dg i festius d'11 a 14 h.

Aquesta intervenció forma part de l’exposició Oratge, a cura de Bernat Puigdollers, la qual es pot veure a Ca l’Arenas. Centre d’art del Museu de Mataró fins al 6 d’octubre de 2024. L’exposició forma part del projecte “Singulars”, un cicle que des de 2015 promou la difusió d’un artista local de reconeguda trajectòria.

L’exposició a Ca l’Arenas recull una selecció d’obres de creació recent i fins i tot inèdites que dialoguen en un entorn de contrastos entre diferents tècniques i formats. Les seves obres es mostren com a testimonis del cicle vital amb títols tan suggerents com “Gènesi”, “Paisatges amb xiprer i estany”, “Octubre” i “Davallament”, sèries de forta càrrega ideològica i personal.

L’obra de Codina es defineix pel caràcter introspectiu. En aquesta instal·lació al M|A|C ens mostra la seva visió més íntima i particular del pas del temps i dels records en un exercici de reflexió sobre la memòria personal i col·lectiva.

Més informació al web web del MAC


Nascut a Mataró l’any 1958, Josep M. Codina ràpidament va començar a crear el seu propi llenguatge pictòric per desenvolupar un univers particular. Des de la primera exposició individual a Mataró l’any 1985, ha conreat una llarga trajectòria expositiva en institucions públiques i privades a nivell nacional i internacional.

Organitza: M|A|C. Mataró Art Contemporani

També et pot interessar…