Invisibles

Espectacle

Dissabte 10 de juny de 2023 / 19 h / Jardins de l'Antic Escorxador
Entrada lliure

Mataró ciutat creadora
Treball de final de curs a càrrec dels grups Aula júnior 14 anys i alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mataró dins "Mataró, ciutat creadora" un projecte artístic comú dels dos centres que vol compartir els processos de creació amb el territori

Versió lliure a partir de la novel·la La edad de la ira, de Nando López.

Em pregunto si hi ha un lloc que sigui per mi. Un lloc que porti el meu nom. Perquè no sento que aquest carrer sigui meu. Ni aquest parc. Ni aquesta ciutat.
Amb aquestes paraules comença Invisibles una obra amb la qual volem reivindicar el nostre lloc al món. On volem expressar els nostres neguits, les nostres pors, les nostres angoixes per poder tenir l'esperança que sí, que és possible transformar una realitat amb la qual no ens sentim còmodes, en la que ens sentim invisibles. Perquè nosaltres també formem part d'aquesta societat on són uns altres els qui n'han marcat les normes, i amb aquestes normes no ens sentim identificades. I ho volem dir. I ho volem cridar. I volem que ens escolteu. Perquè el nostre futur també depèn de vosaltres i d'ara, el nostre present, i és per això que us necessitem còmplices. Còmplices per transformar una societat en què volem deixar de sentir-nos invisibles.

Direcció i adaptació: Concha Milla.
Intèrprets: Karen Castellet Saez, Carla Codolà Graupera, Guiu Coll Sunyer, Glòria Cortés Ribas, Bru Estrada Vila, Marina Fernández Álvarez, Erik González Pérez, Dani Hernández Peregrin, Paula Martínez Larios, Lluc Molina Dominguez, Marta Mompel Calvo, Jana Quer Casado, Jaume Ribas Champer, Manel Rodríguez Carles, Lluna Roqué Molins i Aniol Viladevall Monteis.
Música a càrrec d'Àlex Reviriego, professor de l'Escola Municipal de Música de Mataró, i els alumnes Alina Boquet, Gaëlle Conill i Arlet Dangla.
Col·laboracions de Tom Collin -cos i moviment- i Enric Romero -rap.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…