Insectes de prat: el declivi de les papallones

Conferència

Dimarts 2 d'abril de 2024 / 19.30 h / Espai Mataró Connecta
Cal inscripció prèvia

Conferència a càrrec d’Andreu Ubach, del Museu de Ciències Naturals de Granollers, dins del programa de conferències i sortides del seminari "Prats i pastures, espais de biodiversitat"

Els insectes de prat han sofert una notable davallada les darreres dècades i les papallones són el grup que s'ha estudiat més arreu d'Europa. D'elles es coneixen amb precisió els motors de canvi que han portat a l'actual situació i també les relacions estretes que guarden amb les plantes dels prats naturals i semi-naturals, llocs amb alta diversitat per a aquests insectes.

Cal inscripció prèvia aquí. Cal que ompliu el formulari amb les vostres dades i trieu el "Curs/Activitat" al desplegable que surt clicant [ ... ] 

En finalitzar el seminari es lliurarà un certificat d’assistència als inscrits que acreditin haver participat en un mínim de sis conferències i dues sortides. Aquestes persones també rebran gratuïtament un exemplar del volum 35 de la revista científica L’Atzavara (any 2025), monogràfic entorn dels temes tractats en aquest seminari.

Organitzen: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN)

També et pot interessar…