Inauguració del Cafè Nou

Inauguració equipament

Del 18.06.2022 al 19.06.2022 / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
Dissabte 18 i diumenge 19 activitats durant tot el dia

Els dies 18 i 19 de juny el Cafè Nou obre les portes a la ciutadania amb visites teatralitzades, portes obertes i un concert per mostrar aquest nou equipament que vol esdevenir un nucli turístic-cultural-social

Dissabte 18 de juny
Visites teatralitzades i musicades des de 10 a 14 h i de 17 a 18.30 h, amb la participació de l’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música de Mataró i coordinades pels professors Oriol Colomer i Paula Giberga. Per aquestes visites cal inscripció prèvia al web https://www.culturamataro.cat/entrades.

A les 19 h es faran els parlaments institucionals i a les 19.15 h la primera jornada s’acabarà amb un concert a càrrec de la cantant Yadira Ferrer, amb l’acompanyament de la Big Band de i l’Escola Municipal de Música de Mataró.

Diumenge 19 de juny
Jornada de portes obertes sense inscripció prèvia de les 10 a les 19 h.


El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…