Hamlet

Tallers de l'Aula de Teatre

Diumenge 16 de juny de 2024 / 19 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
Gratuït amb invitació

Taller de final de curs de l'Aula de Teatre a càrrec del Taller d'interpretació avançada 

Adaptació de Hamlet de William Shakespeare.

Història universalment coneguda, Hamlet és, per a molts, l'obra de teatre per excel·lència. La present adaptació se centra en un dels conflictes principals de l'obra: l'aparició de l'espectre del pare de Hamlet per comunicar-li que va ser assassinat. Aquest fet trastoca la realitat d'un príncep en transformació constant que posa en evidència el dilema fundamental de la venjança, el contrast de l'aparença i la realitat i que fa una reflexió profunda sobre l'honor, l'amor, la fidelitat, els vincles, la mort, el suïcidi, la bogeria, la hipocresia, l'amistat... i en un escenari únic: el castell d'Elsinor, Dinamarca, d'on mai sortirem.
La proposta escènica fa que tothom, actors i actrius, faci el viatge de l'obra de principi a fi. Sempre a escena, passant-se el relleu dels personatges d'una manera dinàmica. Aquest era el repte. La introducció del treball de teatre d'objectes propicia una atmosfera on es fan encara més evidents els dubtes i les contradiccions d'uns personatges abocats, inevitablement, a un destí tràgic.

Direcció: Concha Milla.
Adaptació: Concha Milla a partir de la traducció de Joan Sellent.
Intèrprets: Anna Burgada Mascaró, Ana Rosa de Gracia Andreo, Carmen Prieto Menéndez, Eva Buitrago Pérez, Isabel Sáez Udabe, Lívia Tolosa Ramírez, Lorena Salazar Rincon, Marga Bagot Pons, Maria José Mata Cuesta, Mónica Rodríguez De Guzmán Vázquez, Óscar Valdivielso Hoyuelos, Rosa Maria Pérez Ibáñez, Sergi Pérez Osete i Sol Calzado Calzado.

Amb la col·laboració de Jordi Farrés -treball de teatre d'objectes-.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…