HackGirl

Projecte TecnoGirl

Cal inscripció prèvia a la biblioteca
Dissabte 12 de juny de 2021 / De 9.45 a 18.30 h / TecnoCampus (Av. Ernest Lluch, 32 )

La Hackgirl és una hackató per a noies en què es proposa un repte i les participants s’organitzen en equips durant hores o dies per a fer propostes de solució a un repte. A càrrec de TecnoCampus

La Hackgirl és un esdeveniment que forma part del projecte TecnoGirl.

En aquest cas, participaran deu equips de 5 noies d’entre 12 i 18 anys d’arreu del Maresme. Durant una jornada maratoniana alternaran sessions de treball mentorades amb tallers experiencials de capacitació tecnològica sobre temes com ara drons, programació, prototipat ràpid, comunicació, etc. Al final, cada equip presentarà la seva proposta als creadors del repte

Durant aquesta jornada al TecnoCampus les participants rebran suport de diferents experts en prototipatge ràpid, impressió 3D, tall làser, electrònica, programació, producció audiovisual, captura de moviment, etc., amb l’objectiu d’ampliar coneixements per a poder dissenyar una proposta de solució a algun dels reptes.

Les sessions de treball en el prototip s’alternaran amb tallers pràctics fent servir els diferents laboratoris de la universitat.

Al final d’aquesta jornada es presentaran les propostes i prototips, amb l’entrada de públic en general.

TecnoGirl és un projecte que té com a objectiu principal la divulgació de la ciència i la tecnologia entre els estudiants de secundària, i que pretén fomentar especialment les vocacions tecnològiques en el col·lectiu de noies en edat compresa entre els 12 i 18 anys, per contribuir així a posar fi a la bretxa de gènere que hi ha en professions d’aquest àmbit.

Inscripcions per telèfon, per correu electrònic i presencialment a les Biblioteques de Mataró (seguint les mesures de seguretat recomanades).

Més informació a https://tecnogirl.tecnocampus.cat.

Acte modificable en cas de canvi en les mesures de prevenció de la Covid-19 (seguiu les nostres xarxes socials).

Organitzen: Diputació de Barcelona, TecnoCampus, Ajuntament de Mataró i Biblioteques del Maresme

També et pot interessar…