Glük | Erosionades per l’arena

Espectacle

Dijous 8 de juny de 2023 / 19 h / Teatre Monumental (La Riera, 169)
Gratuït amb invitació

Tallers de l'Aula de Teatre
Tallers de final de curs de l'Aula de Teatre a càrrec dels grups Dansa júnior 11 a 13 anys i Dansa júnior 14 a 16 anys

Glük
Espectacle de creació col·lectiva.

Davant de tantes reivindicacions necessàries i conflictes derivats de crisis socials, energètiques i climàtiques que ens menen a un futur incert, volem reivindicar la felicitat, tal com l’entenem nosaltres: senzilla i accessible. Perquè en aquest món boig en el qual vivim, cal valorar les coses que ens agraden. Descansem un moment en aquells moments que ens ajuden a recarregar les piles i atrevim-nos a imaginar i a desitjar.

Direcció: Marta Dalmau.
Intèrprets: Aran Nogueras Vergés, Arianna Sierra Bobés, Guim Nieto Sánchez, Isona Carrió Safont-Tria, Joana Valera Gomis, Laia Rubio Esquerra, Mar Balisová i Garcia, Naia Gómez Debritto, Ona Aznar Dorda, Ona Tobella Arriscado, Sira Monforte Pagès, Vinyet Canals Gibanel i Violeta Ruiz Cremades.


Erosionades per l’arena
Espectacle de creació col·lectiva.

Vivim creient en un sistema on se'ns recompensa per les nostres accions repetitives i absurdes, dia a dia; però, al cap i a la fi, tot és una invenció artificial creada per nosaltres mateixes. Aquesta realitat esdevé un bucle constant de produir i consumir, una dicotomia deshumanitzadora entre el cos i la ment. Consegüentment, som cossos cansats, anestesiats i dessensibilitzats que actuem sota unes directrius alienes, imposades per una ment absorbida pel sistema. I, un cop n’hem pres consciència, què?

Direcció: Marta Dalmau.
Intèrprets: Aire Balisová Garcia, Berta Moreu Punsola, Gemma Royo Garcia, Iara Barceló Pimentel-Cavalcante, Irantzu Fernández Galiana, Irene Rived Franco, Jana Lis Miguez, Jaume R. Gàllego, Maxime Rubió Rodríguez, Maya Rodríguez Caro, Miquela Seras Alonso, Paula Ríos Carmona, Roc Paterna Dominich i Zoe Arenós Puig. 

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…