Galaxy Network VR Exhibition Fall

Festival de Cinema

Del 26.11.2021 al 28.11.2021 / Edifici La Presó
Divendres 26 de 17 a 20 h, dissabte 27 d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenge 28 d’11 a 14 h
3 euros

Galaxy Network Exhibition Fall 2021 és una exhibició de realitat virtual coordinada per Galaxy Network.

Es tracta de la primera edició d’una ambiciosa i pionera iniciativa per a la distribució d’experiències de realitat virtual a escala mundial.

El festival compta amb algunes de les millors obres recents d’experiències immersives premiades internacionalment, de ficció, documental, pel·lícules interactives i en 360°, acció en viu i obres animades.

Amb el fi de mostrar els diferents aspectes d'aquesta forma d'art, es presentarà una àmplia gamma d'experiències. Documental, ficció,  interactives i pel·lícules en 360°, acció en viu i obres animades. Per poder assistir a una de les sessions, cal l’adquisició d’entrades.

Dissabte a les 20 hores hi haurà una sessió de música (DJ), amb entrada lliure.

Galaxy Network és un projecte de diverses institucions culturals, empreses, universitats, centres d’art i programadors de tota Europa. L’objectiu és crear i coordinar exposicions d’experiències de realitat virtual que es presentin simultàniament als diversos llocs d’aquesta xarxa: MEET Center i Laboratorio Aperto di Ferrara (Milà i Ferrara, Itàlia); VR Future (Istambul, Turquia); Instituto de Arte y Cultura Espronceda i LAVS +VRNRG + M|A|C (Barcelona i Mataró, Catalunya), Diversion cinema (Issy-Les-Moulineaux, França), INVR (Berlín, Alemanya); Less Media Group (Moscú, Rússia).


Més informació i programa.

 

Organitzen: LAVS, Laboratori d'Art Visual i Sonor, i M|A|C Mataró Art Contemporani

També et pot interessar…