Fulls del Museu Arxiu de Santa Maria

Presentació del número 138 de la revista

Dijous 11 d'abril de 2024 / 18.30 h / Sala d'actes de Can Palauet ()

L’equip del Museu Arxiu de Santa Maria - Centre d’Estudis Locals de Mataró presenta el número 138 de la revista Fulls, que enguany presenta nou disseny. 

Aquest número inclou tres estudis: un de Xavier Alarcón sobre les imatges de la façana de l’església de Santa Maria, enguany que fa 160 anys de la seva inauguració; un altre de Pere Tió sobre Joaquim Torres-Garcia i un dibuix suposadament de l’estació de Mataró publicat per l’artista en un llibre autobiogràfic; i un de Josep Loredo i Josep Maria Clariana sobre la trajectòria mataronina del músic Felip Vilaró, autor de part de la música dels Pastorets de la Sala Cabanyes.

En el mateix acte també es presentarà la remodelació de l’Arxiu d’imatges de la pàgina web del Museu Arxiu de Santa Maria, que s’ha reestructurat i que actualment permet la visualització de més de 10.000 fotografies de Mataró i el Maresme, les quals han estat digitalitzades i incorporades a la base de dades de l’entitat. S'hi podran fer cerques per autor/a, lloc fotografiat, data, etc. 

 

Organitza: Museu Arxiu de Santa Maria

També et pot interessar…