Flipbook: crea el teu llibre animat

Activitat familiar

Diumenge 19 de març / 12 h / Can Marfà Gènere de Punt. Museu de Mataró

Farem un viatge a l'època dels orígens del cinema i descobrim les antigues joguines òptiques que permetien donar moviment a les imatges. Després, dibuixarem tant com puguem per crear totes les vinyetes del nostre flipbook. Ens convertirem en creadors de dibuixos animats!

Aquest any celebrem un aniversari molt especial: els 125 anys de la primera projecció cinematogràfica a la ciutat. El 1897, el públic mataroní va poder veure per primera vegada pel·lícules de cinema, les que els germans Lumière van enregistrar amb el seu cinematògraf. 

Amb motiu d'aquesta celebració, el Museu de Mataró organitza l'exposició Acció! 125 anys de cinema a Mataró. Una mostra que vol donar a conèixer els orígens i l'arribada del cinema a la ciutat i fer un repàs d'aquests anys d'història.

En el marc de l'exposició, s'organitza una activitat familiar que busca descobrir els orígens del cinema. Coneixerem les antigues joguines òptiques, que feien les meravelles de grans i petits al segle XIX, i crearem un flipbook, un petit llibret d'animació.

Farem dibuixos animats sobre paper! Us hi apunteu?

Durada: 90 minuts

Edat recomanada: de 5 a 12 anys

Activitat gratuïta. Aforament limitat (25 persones)

PROGRAMA DE MÀ DE L'EXPOSICIÓ


Organitza: Museu de Mataró - Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…