Fem un clic al barri

Exposició

Del 01.06.2022 al 17.06.2022 / Biblioteca Antoni Comas (C. d’Enric Prat de la Riba, 110)
Dilluns, dimecres i dijous de 15.30 a 20 h. Dimarts, dimecres i divendres de 9.30 a 14 h i de 15.30 a 20 h. Dissabtes de 9:30 a 13.30 h

Tres reportatges de fotoperiodisme social units en aquesta exposició que neix del treball en equip i de la participació d’infants, joves i famílies del barri de Rocafonda.

Concretament, del Servei d'Intervenció Socioeducativa - Rocafonda i del Centre Socioeducatiu Sant Pau de Càritas Mataró. En el desenvolupament de cada un dels tres projectes, les persones que hi han participat han pogut aprendre coneixements fotogràfics, així com fer un treball de convivència i inclusió. L’exposició és la culminació dels projectes que, a més de permetre posar en valor i visibilitzar les capacitats dels infants, joves i les seves famílies, els dona oportunitat d’expressió a través de les imatges seleccionades i creades per elles i ells durant el projecte.

«Fem un Clic al barri», és un projecte de l’Associació sense ànim de lucre Diomira, i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya. En aquesta edició a Mataró ha comptat amb el suport del Servei d'Igualtat i Diversitat Ciutadana i del Servei de Benestar Social de l'Ajuntament de Mataró.

Acte de presentació: dijous 9 de juny a les 18h.

Organitza: Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…