Explora la Natura a Mataró: Parc Central

Taller

Dissabte 1 de juny de 2024 / De 10 a 13 h / Diversos indrets
Gratuït amb inscripció prèvia

Uneix-te al seguiment de la biodiversitat de Mataró i com les futures actuacions del projecte Re-Natura Mataró transformaran la ciutat. En aquesta ocasió reconeixerem i registrarem les espècies de plantes i animals presents al Parc Central just abans de les obres de millora de la biodiversitat i la resiliència.

Lloc de trobada: cantonada avinguda Corregiment de Mataró amb ronda Mossèn Jacint Verdaguer (41.545634, 2.438686) https://www.google.es/maps/@41.5456012,2.4387716,82m/data=!3m1!1e3?entry=ttu 

Les dades es guarden en format obert a la plataforma Minka, la qual permet utilitzar les dades amb finalitats de gestió i recerca, i fomentar així la col·laboració i el coneixement compartit entre ciutadania, gestors i científics.

Per participar només cal:

  • inscripció prèvia a al 93 741 29 30 (de dl a dv de 9 a 14 h) o bé a l’adreça [email protected] 
  • assistir amb un mòbil que disposi de càmera i dades GPS

Activitat que celebra la Setmana de la Natura (del 22 de maig al 5 de juny).

Organitza: Ajuntament de Mataró, amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfica (MITECO) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Col·labora: Institut de Ciències del Mar - CSIC

El Centre de patrimoni arqueològic i natural (Can Boet) coordina aquest projecte de ciència ciutadana i el monitoratge del taller anirà a càrrec de l’Escola de Natura del Corredor.

Organitza: Ajuntament de Mataró