España oculta. Fotografies de Cristina García Rodero

Exposició

Del 28.10.2021 al 16.01.2022 / Nau Gaudí. Col·lecció Bassat d’Art Contemporani (C. de la Cooperativa, 47)
De dimarts a divendres de 17 a 20 h; dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i diumenges d’11 a 14 h Tots els dilluns i els festius tancat (excepte 12 d'octubre, 1 de novembre i 6 de desembre)

Exposició de 75 fotografies realitzades en blanc i negre entre el 1975 i el 1988 per l’artista Cristina García Rodero (Puertollano, Ciudad Real, 1949)

El Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró i la Fundació “la Caixa”, presenten conjuntament l’exposició de fotografia “España oculta. Fotografies de Cristina García Rodero”.

Les obres presenten un alt valor documental, antropològic i artístic. Cristina García Rodero va iniciar aquesta sèrie fa més de quaranta anys, amb imatges de gran profunditat artística. «Vaig intentar fotografiar l’ànima misteriosa, vertadera i màgica de l’Espanya popular, amb la seva passió, l’amor, l’humor, la tendresa, la ràbia, el dolor, amb la seva veritat; i els moments més intensos i plens en la vida dels personatges, tan simples com irresistibles, amb tota la seva força interior, en un desafiament personal que em va donar força i comprensió i en el qual vaig invertir tot el meu cor.»

Organitza: Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró

També et pot interessar…