És quan dormo que hi veig clar

Espectacle

Divendres 2 de juny de 2023 / 19 h / Centre Cívic Espai Gatassa (C. de Josep Monserrat Cuadrada, 1)
Entrada lliure

Treball de final de curs a càrrec dels grups de Gent Gran de l'Aula de Teatre i alumnes de l'Orquestra d’Ukeleles Belles Cordes de l’Escola Municipal de Música de Mataró 

Creació col·lectiva emmarcada a "Mataró, ciutat creadora", un projecte artístic comú dels dos centres que vol compartir els processos de creació amb el territori

Estem programats per créixer assolint nous reptes, sempre enfocats a més i més. I si es tracta de reduir? De treure en comptes d'afegir? Aquest és un taller de creació que explora teatralment i musicalment les virtuts de restar tot el que és sobrer. I així, en dormir, veure-hi més clar.

Autoria: Oriol Colomer, a partir de les improvisacions i propostes del Grup de Gent Gran de l'Aula de Teatre.
Direcció: Dani Comas, Pau Castellví i Oriol Colomer.
Intèrprets: Alfonso de Alfonso, Àngels Clopés, Concha Saldon, Dolors Santamaria, Dúnia Perich, Isabel Riqué, Joan Piqué, Josep Castañé, Josep Sans, Magda Calpe, Mar Bruguera, Maria Heredia, Montse Gavaldà, Montserrat Noè, Montserrat Pera, Ramona Parés i Vicky Sánchez.
Músics: Agustina Gual, Anna Ventura, Àngels Serchol, Carles Mons, Encarnació Hernandez, Jaume Badal, Joan Borrell, Joan Vera, Joan Gubern, Josefina Pijuan, Isabel Macias, Maria Eloisa Pacheco, Margarita Genisans i Ricardo Gomez de Cadiz.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…