És l’art una metodologia d'aprenentatge?

Ponència

Dilluns 22 de febrer de 2021 / 18.30 h / Activitat virtual

Tercera de les set xerrades en línia a càrrec dels artistes i docents Paul-Ramírez-Jonas i Miguel Braceli.


La 14a edició de Zona intrusa_Espais liminars, a cura de Jordi Ferreiro (artista i educador), es reformula com a cicle de xerrades en línia que serveix d'espai de trobada i reflexió entre diferents agents del context local i internacional amb una pràctica híbrida entre l'art, l'educació i la gestió cultural. 

En la ponència d'avui És l’art una metodologia d'aprenentatge?  hi participen Paul-Ramírez-Jonas i Miguel Braceli.

La sessió, oberta a tothom, la podeu seguir a través de Zoom amb el link https://us02web.zoom.us/j/89850273303pwd=VkdIdlNBbXFWLzlsSjJSaGM0Wkh6Zz09

________

Paul Ramírez Jonas (Pomona, Califòrnia, 1965) és un artista i educador estatunidenc, conegut pels seus projectes de caràcter social que exploren el potencial entre l'artista, l'audiència, l'art i el públic. Molts dels projectes de Ramírez Jonas utilitzen textos, models o materials preexistents per recrear o generar accions.

Ha participat en la Biennal de Johannesburg, la Biennal de Seül, la Biennial de Xangai, la 28a Biennial de  Sao Paulo, la 53a Biennal de Venècia, i la 7a Bienal do Mercosul, Porto Alegre, Brasil. Actualment, Ramírez Jonas viu a Brooklyn, Nova York.

http://www.paulramirezjonas.com

__

Miguel Braceli és artista i investigador. El seu treball incorpora pràctiques socials i models educatius a través de mitjans com la performance, la instal·lació, el vídeo i la fotografia. La major part de la seva obra ha consistit en grans obres efímeres en l'espai públic, realitzades com a intervencions i exhibides en països com Argentina, Bolívia, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Espanya, els Estats Units i Veneçuela.

Ha dirigit una sèrie de projectes educatius, organitzatius i participatius amb diferents institucions, com el MoMA, l'ambaixada americana, Matadero Madrid i el Museu de Belles Arts de Caracas.

https://www.miguelbraceli.com/

__

Altres ponents del cicle són Cori Mercadé (artista i educadora), Fanny Figueras (docent), Carlos Almela (gestor cultural), Jaime y Manuela Currators (comissaris), Marco Peri (educador), Preferiría periferia (educadors), Gemma Carbó (Directora del Museu de la Vida Rural) i Manuel Segade (Director del CA2M).

Per a més informació consulteu el web del M|A|C 

Organitza: M|A|C. Mataró Art Contemporani

També et pot interessar…