El paper de l'emmagatzematge geològic en la transició energètica

Conferència

Dimecres 19 d'abril de 2023 / De 19.30 a 21 h / Centre Cívic Cabot i Barba (Plaça de Miquel Biada, 5)
Cal inscripció prèvia

Conferència a càrrec de Juan Alcalde de Geociències Barcelona (CSIC), dins del programa de conferències i sortides del seminari "Mesures pal·liatives a la crisi ambiental"

La crisi climàtica i la recent escalada de preus de l'energia han posat de manifest la necessitat de transformar el nostre sistema energètic en un de basat en tecnologies renovables, assequibles i no contaminants. Emmarcada en aquest context, aquesta xerrada abordarà el paper que l'emmagatzematge geològic de CO₂ i d'energia al subsol pot jugar en la consecució d'aquest objectiu.

Cal inscripció prèvia, aquí. Cal que ompliu el formulari amb les vostres dades i trieu el "Curs/Activitat" al desplegable que surt clicant [ ... ] 

En finalitzar el seminari es lliurarà un certificat d’assistència als inscrits que acreditin haver participat en un mínim de set conferències i dues sortides. Aquestes persones també rebran gratuïtament un exemplar del volum 34 de la revista científica L’Atzavara (any 2024), monogràfic entorn dels temes tractats en aquest seminari.

Organitzen: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN)

També et pot interessar…