El Messies

Concert

Dissabte 23 de desembre de 2023 / 18.30 h / Església de Sant Josep (Carrer de Sant Josep, 5)
17 € general / 15 € jubilats i socis del Foment / 13 € aturats i estudiants / 8,50 € persones amb discapacitat i nens fins a 12 anys

Interpretació del Messies de G. F. Haendel, a càrrec del Cor Ciutat de Mataró, la Coral Regina de Manlleu, la Jove Orquestra de Cerdanyola del Vallès i la Camerata Escola de Música de Sant Boi de Llobregat

El Messies de G. F. Haendel, és una col·laboració musical que promet ser una experiència excepcional. Aquest projecte reuneix quatre formacions musicals talentoses: La Camerata de Sant Boi de l'Escola Municipal de Música Blai Net, La Jove Orquestra de Cerdanyola, el Cor Ciutat de Mataró i la Coral Regina de Manlleu.

L'església de Sant Josep de Mataró serà l'espai de trobada on aquestes formacions interpretaran una de les obres més emblemàtiques de la temporada de Nadal: El Messies de Haendel. Cadascuna de les agrupacions té una història musical rica i destacada, i aporta una varietat d'estils i talents a aquesta col·laboració única.

Aquest concert serà una oportunitat excepcional per experimentar la grandesa d'El Messies i veure com aquestes formacions s'uneixen per crear una interpretació memorable.

Us convidem a ser part d'aquesta experiència emocionant i única sota la direcció de Borja Mascaró i Jordi Lluch. No deixeu passar l'oportunitat de ser testimonis d'aquesta màgica col·laboració musical.

Intèrprets:

Jove Orquestra de Cerdanyola del Vallès (dir. Borja Mascaró)

Camerata Escola de Música de Sant Boi de Llobregat (dir. Maria Gomis) Cor Ciutat de Mataró

Coral Regina, de Manlleu (dir. Jordi Lluch) 

Venda d'entrades:

Al Foment Mataroní (carrer Nou, 11), de dilluns a divendres de 17 a 21 h. A la taquilla des d'una hora abans de l'espectacle.

Organitza: Foment Mataroní

També et pot interessar…