Dones valentes

Espectacle familiar

Diumenge 27 de novembre de 2022 / 18 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
Espectacle gratuït, amb invitació

Espectacle familiar sobre dones contemporànies que han deixat empremta

És temps de dones, Dones valentes. En aquest espectacle, ens endinsarem en la vida, trajectòria, aventures i desventures de diversos personatges femenins i contemporanis, que han deixat empremta.

Dolors Aleu, Mercè Rodoreda, M. Pepa Colomer o Joana Biarnés han fet història, superant tota mena de dificultats i destacant per tot allò que han aconseguit. Però no ens podem oblidar de dones anònimes, contemporànies seves, que tampoc no ho van tenir gens fàcil.

Així mateix, parlarem d’altres dones d’arreu, unes de conegudes i d’altres no tant, que també han destacat dins dels seus àmbits professionals i pel que fa a la seva vida personal.

I com és habitual en espectacles familiars de Sensedrama Teatre, comptarem amb participació del públic per dur a terme algunes proves ben divertides.

Aquestes dones també van ser nenes, plenes d’il·lusió, però també amb dificultats. No obstant això, amb esforç i perseverança, ho podem tot, o gairebé tot.

Text i dramatúrgia: Sílvia Molins i Francesc Ollé
Direcció: Sílvia Molins
Intèrprets: Sílvia Molins i Francesc Ollé
Espai escènic, espai sonor, vestuari i attrezzo: Sensedrama Teatre
Tècnic: Lluís Garcia
Fotos: Mikel Adell
Disseny gràfic: Eulàlia Campderrós Alsina
Comunicació: Francesc Ollé
Agraïments: Centre Cívic Bon Pastor de Barcelona i Anna Molins
Una producció de Sensedrama Teatre
Durada: 50 min.

Per a tots els públics a partir de 6 anys.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant. 

Organitza: Servei d'Igualtat i Diversitat Ciutadana - Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…