Danny

Espectacle

Diumenge 10 de novembre de 2024 / 19 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
10 euros

Un drama de la companyia 4 + 1

Danny és una adaptació lliure de l’obra de teatre The rabbit Hole de David Lindsay-Abaire, estrenada a Broadway l’any 2006. Un matrimoni ha perdut el seu únic fill, de 4 anys, atropellat per un cotxe. Un espectacle que tracta sobre el dol que genera una mort sobtada i com cada membre de la família el viu individualment i en relació amb la resta d’integrants. Aquest espectacle té l’objectiu de representar una obra de teatre contemporània, carregada d’emocions, on no hi ha plors, ni histrionisme, simplement actors que se senten molt identificats amb els personatges, mitjançant diàlegs molt actuals i propers.

Cia. 4 + 1
La companyia “4+1” és un col·lectiu de teatre novell, format per cinc actors i actrius de certa trajectòria. El director i també actor de Danny, Toni Aranyó, ha estudiat interpretació a l’Aula de Teatre de Mataró, i té experiència tant en teatre com en curtmetratges cinematogràfics, cinema i sèries de televisió. Aquesta és l’òpera prima de Toni Aranyó com a director.

Fitxa artística
Text original: The rabbit Hole de David Lindsay-Abaire
Adaptació: Eva López
Direcció: Toni Aranyó
Interpretació: Montse Padrós, Kris Prats, Dolors Pérez Homs, Margarita Quiroga i Toni Aranyó

Durada: 1 hora i 20 minuts

Espectacle en català

La recaptació de la taquilla es destina íntegrament a la companyia.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…