Copiar

Assaig obert de l'espectacle

Dijous 14 de desembre de 2023 / 19 h / Can Gassol. Centre de Creació d'Arts Escèniques (Plaça de la Pepa Maca, 15)
Gratuït amb invitació

Juntament amb Animal Religion transitarem per un espectacle juganer, emotiu i eclèctic on l'única guia és la còpia

Copiar té mala reputació. El pensament que hi ha al voltant d'aquest acte és pejoratiu. I és un fet sorprenent perquè, en realitat, com a éssers socials que som, d'ençà que naixem fins que morim, sempre copiem. Copiem com parlen els altres, com es mouen, com s'expressen, com es vesteixen, quines opinions tenen... En realitat, copiar és ben natural. Tots ens copiem els uns als altres i gràcies a aquest fet ens connectem, aprenem i fem aprendre i, així, la societat evoluciona.
Copiar és un espectacle que convida a l'escenari un grup de nens i nenes de 8 a 10 anys. Aquest grup no ha fet cap assaig ni cap preparació abans d'entrar en escena. Juntament amb Animal Religion, transiten per un espectacle juganer, emotiu i eclèctic on l'única guia és la còpia.
D'una còpia en surt també un original.

Animal Religion
Animal Religion és una companyia de circ interessada en la recerca de nous camins en el circ contemporani i la interdisciplinarietat. Els seus tres eixos de treball són el circ, la llum i la música. Durant els onze anys de carrera ha realitzat nou espectacles de formats molt diferents, ha col·laborat amb més de trenta artistes d'arreu i ha rebut encàrrecs del TNC, el Mercat de les Flors, la FiraTàrrega, el Festival TNT i l'Auditori de Barcelona. Ha rebut diversos premis i reconeixements, en destaca el Premi Especial Ciutat de Barcelona per l'espectacle Sifonòfor l'any 2016.

Direcció: Animal Religion
Circ: Quim Girón
Llum i escenografia: Jou Serra
Música i dramatúrgia: Joan Cot Ros
Construcció lumínica: Cube Peak
Producció administrativa: ElClimaMola
Gestió de gira: Imaginart
Coproducció: Mercat de les Flors i laSala. Centre de Creació d'Arts per a les Famílies (Sabadell)
Col·laboració: Espacio Abierto Quinta de los Molinos (Madrid) i Can Gassol. Centre d'Arts Escèniques (Mataró)

Agraïments: Escola Marta Mata (Mataró), Escola Rocafonda (Mataró), Escola Angeleta Ferrer (Mataró), Escola Les Escomes (Sant Jaume de Llierca), Escola Sant Julià (Sabadell), Escola Can Deu (Sabadell), CEIP San Benito (Madrid) i a tots aquells grups classe i famílies que els han acompanyat durant el procés de creació. I a Irene Vicente, Moon Ribas, Sergio Roca i Núria Cuyàs

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…