Connexions amb Citto i Sankki

Concert

Dissabte 18 de març de 2023 / 12.30 h / Cafè Nou (La Riera, 123)
Gratuït amb invitació

Col·laboració entre artistes i l'Escola Municipal de Música de Mataró

El projecte

El projecte Connexions proposa concerts de petit format per ser gaudits en directe i que, alhora, s’enregistren amb l’objectiu de penjar-los a les xarxes socials per tal que estiguin sempre a l’abast de tothom. Les alumnes avançades de l’EMMM tocaran el repertori d’artistes convidades, que guiaran la sessió juntament amb el professorat de l’escola. Tres artistes, quatre arranjaments especials, tres formacions, dos concerts i quatre vídeos.

Citto i Sankki

Són dos joves artistes mataronins de projecció en el món de la música urbana. Ambdós tenen en comú —a part de compartir estilísticament les músiques properes al rap i al trap— que van començar com a trompetistes, alumnes de l’EMMM, i han dedicat finalment part de la seva trajectòria a la composició, la producció i a recórrer un camí com a lletristes i vocalistes.

Citto és un raper romàntic i reivindicatiu, que s’inspira en el jazz i en les músiques contemporànies.

Sankki veu de les influències més americanes, de l’hiperpop i el trap, amb una cullerada d’inspiracions llatines.

Qualitat emergent, cuinada a casa.


El Bar del Cafè Nou estarà obert com a mínim des de mitja hora abans i fins mitja hora després de la finalització de l'espectacle. 

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant. 

Organitza: Escola Municipal de Música de Mataró

També et pot interessar…