Conjunt dels Dolors de la basílica de Santa Maria de Mataró

Visita guiada

Dissabte 12 de febrer de 2022 / 11 h / Basílica de Santa Maria (Plaça de Santa Maria)
8 euros (gratuït per a menors de 12 anys)

Visita guiada al tresor artístic del Conjunt dels Dolors de la basílica de Santa Maria de Mataró, obra del pintor Antoni Viladomat

EL conjunt dels Dolors de la Basílica de Santa Maria de Mataró és un dels espais més importants del barroc català. Començat abans de la guerra de Successió i finalitzat dues dècades després, custodia un extraordinari conjunt pictòric sorgit del taller d’Antoni Viladomat i Manalt (1678-1755), considerat el millor pintor català de la primera meitat del segle XVIII.

La visita permet descobrir la capella, la sagristia i la sala de juntes. Després de la restauració de la capella, s’ha reobert la sala de juntes, considerada com la capella Sixtina de Mataró, que ara es pot admirar amb una il·luminació i una ambientació renovades.


Cal reserva prèvia a [email protected].

Pel que fa a grups fora del calendari ordinari, caldria que fessin la petició per correu electrònic. El cost per a grups fora d'horari és de 60 € (màxim 10 persones). La confirmació del servei extra resta sempre pendent del vistiplau del rector.

Organitza: Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró

També et pot interessar…