Última de les set xerrades en línia a càrrec de Gemma Carbó (Directora del Museu de la Vida Rural) i Manuel Segade (Director del CA2M).
La 14a edició de Zona intrusa_Espais liminars, a cura de Jordi Ferreiro (artista i educador), es reformula com a cicle de xerrades en línia que serveix d'espai de trobada i reflexió entre diferents agents del context local i internacional amb una pràctica híbrida entre l'art, l'educació i la gestió cultural.
En la ponència d'avui Com podem tornar al museu? hi participen Gemma Carbó (Directora del Museu de la Vida Rural) i Manuel Segade (Director del CA2M).
La sessió, oberta a tothom, la podeu seguir a través de Zoom amb el link https://us02web.zoom.us/j/83162513602?pwd=ZlpjcWlrais2RFlVK0cxZnZzSlBiZz09
Gemma Carbó es la directora del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla.
Doctora en ciències de l’educació per la Universitat de Girona i DEA en Dret de la Cultura per la UNED i la Universitat Carlos III. La seva tesi doctoral es centra en les relacions entre polítiques culturals i educatives a Catalunya entre 1980 i 2010 proposant orientacions per a una millor coordinació administrativa, jurídica i política entre ambdós àmbits. Aquesta línia d’investigació respon a una àmplia trajectòria professional prèvia en serveis educatius culturals.
Manuel Segade (La Coruña, 1977) és director del Centro de Arte Dos de Mayo (CA2M).
Llicenciat en Història de l'Art per la Universitat de Santiago de Compostel·la (1996-2000) i DEA per la mateixa universitat. També va cursar un Postgrau en Cultural and Visual Studies of the Art and Humanities Research Board per la University of Leeds, Regne Unit (2004).
Ha treballat, entre altres càrrecs, com a coordinador de programació de Metrònom Fundació Rafael Tous d'Art Contemporani, Barcelona (març de 2005 - setembre de 2006) i comissari en cap de el Centre Galego d'Art Contemporània (CGAC), Santiago de Compostel·la (març de 2007 - octubre de 2009). Ha investigat sobre la construcció de el cos a la fi de segle XIX sobre el que ha publicat l'assaig Narcís Fi de Segle (Melusina, Barcelona, 2008
Altres ponents del cicle són Cori Mercadé (artista i educadora), Paul-Ramírez-Jonas (artista i docent), Miguel Braceli (artista i docent), Erik Harley (educador), Jaime y Manuela Currators (comissaris), Marco Peri (educador), Preferiría periferia (educadors), Fanny Figueras (docent) i Carlos Almela (gestor cultural).
Per a més informació consulteu el web del M|A|C