Col·lectiva d'art 2023

Exposició

Del 14.09.2023 al 29.10.2023 / Ateneu Centre Cultural (La Riera, 92)
De dt a ds feiners de 17.30 a 20.30 h, dg i festius d’11.30 a 13.30 h

La "Col·lectiva d’art" anual es converteix, com sempre es diu i s’ha anat fent al llarg de les seves setanta-set edicions, en una festa de retrobament del sector artístic de la ciutat. Esdevé, habitualment, l’inici de la temporada artística de Mataró.

Marcel Duchamp deia que "una obra d’art no estarà mai completa si no hi ha algú davant per observar-la". Aquest és l’objectiu principal de l'exposició col·lectiva: donar visibilitat, connectar, dialogar amb les diferents, variades i, fins i tot, inconnexes tècniques, colors, i traços presents en aquesta exposició.

Us convidem a visitar l’exposició, a gaudir de la riquesa artística del territori, a conèixer artistes nous, a observar l’evolució dels ja consolidats, a enamorar-vos, dialogar, valorar les peces exposades i, alhora, jugar amb un muntatge i disseny que pretén interrelacionar els artistes i acostar les peces al públic de totes les edats.

Enguany, a més, l’artista convidat és Pere Casanovas, conegut com l’escultor d’escultors i figura central en l’escultura pública catalana contemporània; ens acosta al seu món interior amb una nova col·lecció de peces inèdites. 

Organitza: Associació Sant Lluc per l’Art

També et pot interessar…