Col·lecció Bassat. Art Contemporani de Catalunya 1990-1999 (I)

Exposició

Del 14.02.2020 al 10.01.2021 / Nau Gaudí. Col·lecció Bassat d’Art Contemporani
De dimarts a divendres de 17 a 20 h. Dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h. Diumenges d’11 a 14 h. Tots els dilluns i els festius tancat (excepte 12 d'octubre, 1 de novembre i 6 de desembre que està obert d'11 a 14 h sempre que no siguin dilluns).
Entrada gratuïta

Exposició de la dècada dels noranta, amb obres del fons de la Col·lecció Bassat.

Desena exposició del fons de la Col·lecció Bassat i la primera dedicada a la dècada dels anys 90. Amb una mostra de 78 obres entre les quals destaquen 20 quadres del pintor Albert Ràfols-Casamada que comparteix la Nau Gaudí amb els artistes Daniel Argimon, Fernando Bellver, Miguel Condé, Jaume Genovart, Montserrat Gudiol, Victor Mira, Josep Pla-Narbona, Agustí Puig, Isabel Saludes, Josep Serra, Miguel Zapata i els mataronins Josep Maria Codina, Rosa Codina-Esteve i Perecoll.

Des de l’any 2010, la Nau Gaudí és la seu de la Col·lecció Bassat. Antoni Gaudí va construir la seva primera obra l'any 1883 i ho va fer a Mataró per encàrrec de la Sociedad Cooperativa La Obrera Mataronense. Aquesta antiga nau de blanqueig, no només és la primera obra del genial arquitecte i l'única encarregada per una cooperativa obrera, sinó també un manifest de la seva manera d’entendre l’arquitectura i una obra pionera quant a la construcció, amb arcs parabòlics de fusta com estructura sustentant de l'edifici.

Web Nau Gaudí

Tríptic de l'exposició: pdf

Organitza: Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró

També et pot interessar…