“Ciutat en Beta. El treball d’avui, la ciutat de demà”.

Cinema

Dimecres 15 de novembre de 2023 / 18 h / Espai Mataró Connecta (Plaça de la Muralla, 21)

Projecció i posterior col·loqui sobre el documental “Ciutat en Beta. El treball d’avui, la ciutat de demà”

Ciutat en Beta tracta la transformació del model de treball i la seva incidència en l'organització de les ciutats. Planteja diversos escenaris possibles a futur en el món del treball a través d’una cinquantena de veus que valoren les transformacions socials i laborals de l’impacte de la tecnologia en el món del treball.

El documental és un projecte del col·lectiu Ouishare i la productora audiovisual Createl. Iniciat a partir d’un micromecenatge, el projecte ha rebut el suport de diferents institucions del territori com Barcelona Activa i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), i gràcies al Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona l’acollim també a la nostra ciutat.

Comptarem com a ponents de la taula de col·loqui amb la Sra. Ester Manzano, Directora Gral. de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana de la Generalitat de Catalunya,  el Sr. Jordi Marin, expert digital i assessor de diferents corporacions nacionals i internacionals,  el Sr. Joan Majó, qui va ser el primer alcalde de Mataró, ministre d’indústria i energia i conseller de la Comissió Europea, i el Sr. Albert Cañigueral, co-productor del documental Ciutat en Beta. 

Organitza: Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…