Cendres a les mans

Espectacle

Dissabte 15 d'octubre de 2022 / 20 h / Teatre del Cafè Nou (Carrer de la Riera, 123)
6 euros

Teatre de text, tragicòmic i poètic a càrrec de Laurent Gaudé

La història transcorre en un país imaginari devastat per una guerra igualment imaginària.

Dos treballadors de la neteja ètnica duen a terme la seva tasca amb diligència: fan desaparèixer els cadàvers cremant-los. 

Una dona, supervivent de la gran massacre, saixeca d'entre els morts, perduda enmig de les cendres, i ajuda els homes en la seva tasca morbosa.

D'on provenen aquests cossos? Qui són aquests "morts"? Van fugir, van marxar d'un país? Conflictes. Una guerra... Quina guerra? No ho sabem i no és aquest el punt. La mort n'ha agafat més d'un i, en la marea de cossos, aquesta dona de qui no se sap res, encara els protegeix. 

In Mente Cultura
El seu primer muntatge com a companyia va ser L’home coixíde Martin McDonagh, el 2020, en plena pandèmia, que va ser acollit dins el programa de lAjuntament de Mataró “Fet a Mataró” i que va tenir una rebuda extraordinària.


Fitxa artística
Direcció: Toni Grané
Interpretació: Jordi Font, Marta Teixidó i Xavier Codony
Traducció: Toni Grané i Antònia Orozco, amb la col.laboració d'Enric Hernàndez
Música: Andreu Roig
Espai escènic: Maria Pascual i Toni Grané
Estilisme: Montse Ciudad
Il·luminació: Miquel Vellvehí

Preu
Les entrades es podran comprar al preu de 6 € al web www.entradesculturamataro.cat i a la Direcció de Cultura (Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant.

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…