Cavalcada de Reis

Festes i tradicions

Divendres 5 de gener de 2024 / A partir de les 17 h / Diversos indrets

ATENCIÓ!
A causa de la previsió de pluges i xàfecs puntuals, la Cavalcada estarà formada per les carrosses d'en Tempus i els tres Reis d'Orient. Les carrosses històriques no sortiran per preservar-les i evitar que quedin malmeses.

El recorregut i l'horari es mantenen. 

Mantingueu-vos informats/des de les novetats a les xarxes socials de l'Ajuntament. 


En Melcior, en Gaspar i en Baltasar passejaran en cavalcada pels carrers de la ciutat, repartint il·lusió i màgia a petits i grans. 

Atenció: la Cavalcada torna a tenir un petit canvi al recorregut!
Sortida de la pl. Pintor Cusachs, av. del Perú, pg. de Rocafonda, rda. d’Alfons X el Savi, pl. d’Espanya, camí de la Geganta, av. de Puig i Cadafalch, av. de la Gatassa, camí del Mig, rda. del President Macià, camí Ral de la Mercè, ronda de Barceló, av. del Maresme, c. de Lepanto, la Rambla i la Riera fins a l'Ajuntament

Al llarg del recorregut hi haurà diferents espais accessibles amb l'objectiu d'apropar la Cavalcada de Reis a infants amb diferents sensibilitats sensorials o amb mobilitat reduïda perquè puguin gaudir de l'espectacle amb condicions d'igualtat, seguretat i confort.

Al llarg del recorregut de la Cavalcada hi haurà diverses zones accessibles i tranquil·les en les que es reduiran els estímuls visuals i auditius per afavorir que les persones amb hipersensibilitat sensorial i/o diversitat funcional puguin gaudir del pas de les carrosses i els Reis. 

Aquest any no es repartiran caramels durant el recorregut de la Cavalcada, evitarem riscos innecessaris i farem més protagonistes els Reis. Sí que es repartiran al Campament Reial del Parc Central de l'1 al 4 de gener, i també ho faran els missatgers als barris del 2 al 4 de gener.

Normes de seguretat durant el recorregut: 

  • Vetlleu perquè els nens i nenes no s’aproximin a les rodes dels vehicles.
  • Està prohibit transitar entre els vehicles o les carrosses de tota la cavalcada.

Agraïm a totes les entitats i persones voluntàries que han treballat de valent en els preparatius però que no sortiran per les condicions meteorològiques

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…