Carme Rigola. Amb pinces

Exposició

Del 26.08.2021 al 29.09.2021 / Espai Capgròs
De dilluns a dijous de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 h, i divendres de 9 a 14 h.

Primera exposició en solitari de l'artista Carme Rigola

La mateixa Carme Rigola reconeix que la va sorprendre i impactar que fos l’escollida per a la nova exposició a l'Espai Capgròs. Aquesta olotina-mataronina debuta amb Amb pinces, la seva primera exposició en solitari. L’exposició és gentilesa de Clínica Dental Familiar Dra. Nogueras i es podrà visitar fins al 29 de setembre.

L’interès per la pintura ha estat una vocació tardana de Rigola, que professionalment era estilista i que explica que “el meu pintar és una altra manera d’expressar-me. No hi ha res més valent que la ignorància i jo no tinc formació ni escola, simplement em motiva el repte, em diverteix tenir quelcom al cap i mirar de plasmar-ho”. Les pintures de Rigola ja han estat exposades en col·lectives de l’Associació Sant Lluc per l’Art.

L’autora explica que a Amb pinces no ha buscat un concepte d’exposició. “Són els quadres pintats els darrers vuit anys. Provo una mica de tot i només busco que el que pinto sigui fidel a la idea que tinc al meu cap. Penso, ideo i quan tinc una idea vaig a buscar la tela.”

Organitza: Espai Capgròs

També et pot interessar…