Canviar l'aigua de les flors

Espectacle

Dilluns 20 de maig de 2024 / 21.30 h / L'Hort del Rector
15 euros

Adaptació de l'obra de Valérie Perrin, la història intensa d'una dona que creu obstinadament en la felicitat.

Una peça pels amants de l'originalitat i la ironia intel·ligent que et porta del riure a les llàgrimes amb personatges divertits i commovedors. Una història apassionant, commovedora i irònica la lliçó universal de la qual és la bellesa de la senzillesa i l'eterna joventut en què ens mantenen els somnis.

Violeta Soler és la cuidadora d'un cementiri a una petita ciutat de Catalunya. Darrera del seu aspecte descuidat amaga una gran personalitat i una vida plena de misteris. Durant les visites als seus éssers estimats, moltes persones acudeixen a visitar la seva caseta, on hi troben aquesta dona bella, assolellada i de gran cor, que sempre té una paraula amable per a tots i sempre està disposada a oferir un cafè calent o una conversa cordial. 

Un dia, un policia es presenta amb una petició ben estranya: la seva mare, recentment morta, ha expressat el seu desig de ser enterrada en aquest llunyà poble, a la tomba d'un desconegut cavaller local. A partir d'aquell moment, els esdeveniments fan un gir inesperat. A través de trobades, històries, flashbacks, diaris i correspondències, la història personal de la Violeta s'entrellaça amb mil històries més en un calidoscopi d'existències que van del dramàtic al còmic, de l'ordinari a l'excèntric. Certament, la vida de la Violeta ha estat un camí ple de dificultats i marcat per la tragèdia, però, en la seva manera de veure les coses el que sempre preval és l'optimisme i la meravella que hom sent en mirant una flor o una simple gota de rosada sobre un bri d'herba.


Direcció: Toni Grané

Repartiment: Lídia Rovira, Pep Ponsetí, Jordi Font, Montse Cusachs i Arnau Geli

Producció: In Mente Cultura

Aforament reduït

Organitza: In Mente Teatre

També et pot interessar…