Cantània. Les portes del món

Música

Dissabte 13 de maig de 2023 / 12 h / Teatre Monumental (La Riera, 169)
5 euros

Cantània és un projecte musical i educatiu organitzat i dissenyat per l’Auditori de Barcelona i que es presenta a Mataró des del 2004 amb la participació d’escoles de la ciutat i d’Argentona. Enguany 1.350 alumnes de 30 escoles de Mataró i Argentona participaran en la cantata

La Sara és una nena cega que està obsessionada amb viatjar. Cada nit li demana al seu pare, el Daniel, que li llegeixi un capítol de La volta al món en vuitanta dies, de Jules Verne, que és el seu llibre preferit. Daniel elabora un pla per complir el desig de viatjar de la seva filla. Cada matí sortiran tots dos de casa amb les maletes i agafaran el tren de rodalies, faran uns quants transbordaments, i tornaran al cap d’unes hores però no al seu pis, sinó al pis de dalt, on una família provinent d’un altre país, els acollirà fent veure que es troben al seu país d’origen. Amb gent de tants països com hi ha a l’edifici podran viatjar tant com vulguin.

Composició: Raquel García-Tomás
Text: Bernat Castany Prado
Direcció musical: Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer i Eva Martínez
Direcció escènica: Adrià Aubert, Marta Gil i Cristina Martí
Coordinació musical: Josep Prats

Escoles participants: Pia Santa Anna, Antonio Machado, Argentona, Àngela Bransuela i Balmes

Per garantir la visibilitat dels alumnes participants en els cors 1 i 4 us recomanem que adquiriu les entrades d’acord amb les següents indicacions:     
Cor 1, escola Pia Santa Anna: platea central i platea dreta     
Cor 4, escola Balmes: platea central i platea esquerra

Organitza: Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Argentona

També et pot interessar…