Amaia Miranda

Concert. Escenari/Off

Dijous 18 de maig de 2023 / 20.30 h / Bar del Cafè Nou
Gratuït

Amaia Miranda és guitarrista i ara també cantautora. L’artista de Bilbao acaba de publicar el seu primer llarga durada, un intimista i lo-fi Cuando se nos mueren los amores (Vida Records, 2022), un manifest artístic que reivindica la força de la cançó nua i de la bellesa de l’autèntic i imperfecte. Onze cançons lo-fi, enregistrades a casa, en directe i sense talls, utilitzant des de micros de cinta fins al telèfon mòbil. Un disc càlid, gestat a foc lent, que trasllada l’oient a un espai d’intimitat i proximitat amb l’artista que resulta quasi tangible. Les lletres, senzilles i poètiques, parlen de les emocions que provoca l’arribada de l’edat adulta i la incertesa; aquell moment en el qual trontollen els pilars i cauen mites i creences (“mueren los amores”), donant pas a un descobriment íntim descarnat i meravellós.

L’extraordinari talent a la guitarra d’Amaia l’ha dut a col·laborar amb artistes com Raquel Lúa, a Ruegos y demás, i amb Amaia Romero, en la seva aparició a la gala dels Goya 2020 i en la seva gira actual, a més de participar de manera destacada en la premiada obra teatral Canto jo i la muntanya balla de La Perla 29.

El Cafè Nou és un immoble construït l’any 1935 i catalogat com a bé cultural d'interès local (BCIL), gràcies al cofinançament amb el Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i la Diputació de Barcelona. L'any 2018 van començar les obres de reforma de l'equipament per albergar-hi un teatre, l'Oficina de Turisme i un bar-restaurant. 

Organitza: Bar Cafè Nou

També et pot interessar…