36a Exposició de bolets del Maresme

Visita guiada

Dissabte 6 de novembre de 2021 / A partir de les 19.30 h / Can Boet. Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural (C. de Pablo Iglesias, 83)
Gratuït amb reserva prèvia

Visita guiada a la tradicional mostra representativa de la diversitat de bolets al Maresme, a partir dels exemplars que els col·laboradors i voluntaris cullin a la sortida del dissabte dia 6 de novembre al matí

S’hi podrà veure els bolets (comestibles, sense interès culinari i tòxics) i també diferents panells informatius sobre les principals característiques d’aquests singulars organismes i el paper que juguen al medi natural, per aprendre a respectar-los.

Gratuït amb inscripció prèvia aquí. Si haguéssiu d'anul·lar una cita, us agrairem que ho gestioneu des de la mateixa plataforma en què us heu inscrit i així facilitareu que d'altres persones puguin gaudir de l'activitat.

Aquesta activitat està subjecta a les restriccions generals de seguretat vigents per la Covid-19. És imprescindible la inscripció prèvia, l’ús de mascareta durant l’activitat i el manteniment de la distància de seguretat.

Com arribar a Can Boet

Organitza: Patrimoni Natural - Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró

També et pot interessar…