36a Exposició de bolets del Maresme

Exposició

Del 06.11.2021 al 12.11.2021 / Can Boet. Centre de Patrimoni Arqueològic i Natural (C. de Pablo Iglesias, 83)
De dissabte a divendres de 17 a 20 h. Diumenge també de 10 a 14 h
Gratuït amb reserva prèvia

Tradicional mostra representativa de la diversitat de bolets al Maresme, a partir dels exemplars que els col·laboradors i voluntaris cullin durant la sortida del dissabte 6 de novembre al matí. Els exemplars es classificaran amb el nom comú i el nom científic, tant si són comestibles com si no tenen interès culinari, també els que són tòxics

Activitats complementàries: sortida, visites guiades, espectacle de contes, activitat familiar i tallers per a escoles.

Cal que demaneu cita prèvia per visitar l'exposició, tant si és de manera lliure com si és guiada o dins una de les activitats programades, i les podeu concertar aquí. Excepte l'activitat familiar, els tallers i les visites per a escoles, que es reserven a [email protected]Les visites són en grups reduïts, amb un temps màxim de mitja hora. Si haguéssiu d'anul·lar una cita, us agrairem que ho gestioneu des de la mateixa plataforma en què us heu inscrit i així facilitareu que altres persones puguin gaudir-ne.

Aquesta activitat està subjecta a les restriccions generals de seguretat vigents per la Covid-19. És imprescindible la inscripció prèvia, l’ús de mascareta durant l’activitat i el manteniment de la distància de seguretat.

Com arribar a Can Boet

Organitzen: Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró i Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN)

També et pot interessar…