Temporada estable de teatre i dansa al Teatre Monumental

D'octubre a desembre de 2022

Els espectacles

Teatre inclusiu

Estem adherits a Apropa Cultura, una xarxa que uneix teatres, auditoris, festivals i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible a tothom.

A qui s’adreça?
Apropa Cultura és un programa d’inclusió i s’adreça a entitats socials que treballen amb persones en situació de risc d’exclusió social tant des de l’àmbit de la prevenció com de la intervenció directa.
Com s’hi accedeix? 
Si sou una entitat social que treballa amb col·lectius especialment vulnerables podeu registrar el vostre centre a www.apropacultura.cat i començareu a gaudir de les propostes culturals amb Apropa Cultura.

Sistema per millorar l'audició al teatre

A les obres de la temporada estable de teatre i dansa es posa al servei del públic de manera gratuïta aparells i auriculars que facilitaran la recepció del so de l’espectacle d’una forma més nítida, sense sorolls ni molèsties pel so ambient de la sala. També hi ha la possibilitat de no utilitzar auriculars i que siguin determinats audiòfons o aparells auditius personals els que es vinculin amb el petit receptor que es lliurarà a qui ho sol·liciti. Aquesta possibilitat ve determinada per les característiques tècniques de cada aparell. El teatre pretén així ser més inclusiu de cara a les persones amb algun problema auditiu.

A més a més: agenda d'espectacles de la ciutat