Sant Jordi és una de les diades més especials del nostre país. Aquest any el celebrarem com sempre amb els llibres i les roses, i recuperem la programació d'activitats i la vivència dels actes de cultura popular que formen part de l'essència mataronina. Celebrem cultura, celebrem ciutat!

Propers actes de Sant Jordi

Sant Jordi a les Biblioteques de Mataró

Sant Jordi és la festa del llibre i les biblioteques de Mataró volem celebrar-ho amb vosaltres tot el mes d'abril amb recomanacions i activitats per compartir en família.


Llibre Gegant de Contes

Aquest any ja és la 46a edició d'aquest acte tan estimat a la ciutat. Els petits de casa poden escriure una història i artistes i il·lustradors li donaran vida. També trobareu un recull de Llibres Gegants d'altres anys.

Com vivim Sant Jordi a Mataró

Principals actes al carrer

La Fogonada

Llegenda, foc i música


És l'acte més emblemàtic del Sant Jordi mataroní. Podreu seguir l'adaptació de la llegenda amb el Drac de Mataró com a protagonista, amb l'acompanyament de les Diablesses. Junts ajudaran el príncep a salvar la princesa del Boc. I tindrem els voltafocs, tan característics de l'acte, amb l'acompanyament musical de La Coixinera.

Mirant enrere...

Fotografies de l'Arxiu Municipal de Mataró