Robots. Les històries d'amor del futur

Documental del mes

Fins al 25 de novembre

Quan en Chuck compra l’Harmony, la seva futura parella robot, poc s’espera que li agradin els llibres i conversar sobre temes transcendentals. Al Japó, el robot Pepper arriba a la llar de l’àvia Sakurai per fer-li companyia, però resulta ser força despistat… Els robots són les noves criatures del planeta Terra. Estem preparats per introduir la intel·ligència artificial a les nostres vides?

Ja fa anys que treballen als mostradors i les recepcions d’empreses, als centres comercials o com a xefs, però ara humanoides amb intel·ligència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. “Amb un robot d’intel·ligència artificial, has de mantenir una comunicació amb frases curtes i clares”, és el consell que li donen a en Chuck quan va a buscar la seva companya, acabada d’arribar de la fàbrica. Robots: les històries d’amor del futur (títol original: Hi, A.I.) ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no gaire llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.

2019 / 88 min. / Alemanya

Idiomes: Anglès, japonès, italià i alemany / Subtítols: català, castellà i anglès

Més informació al web Docs del Mes

El documental Robots: les històries d'amor del futur es podrà visionar del dimecres 11 i fins al dimecres 25 de novembre (inclòs). Per fer-ho, només necessites un enllaç i un codi que aconseguiràs omplint el següent formulari. Automàticament rebràs la informació per accedir al metratge des de casa. 

Codi per accedir al documental

Organitzen: Clack i DocsBarcelona.
Amb la col·laboració de: Cultura Mataró, Fundació Unió de cooperadors i TecnoCampus.