Falten pocs dies per començar el regnat d’en Pellofa, i ja ho tenim tot a punt per fer gaudir a petits i grans. Per fi ens arriba a la ciutat un alè d’aire renovat i fresc. Entenem que la cultura mataronina no ha pogut celebrar els actes que la defineixen i per la qual se’ns coneix, i probablement aquest és un dels anys en què la figura del nostre estimat Pellofa pot representar certa normalitat cultural. Alhora, és l’any que se’ns presenta amb més incerteses, canvis i anul·lacions d’última hora d’esdeveniments.

La ciutat espera les paraules d’en Pellofa amb moltes ganes, ànsia i devoció. Pellofa, ens fas falta. Necessitem la teva ironia i el teu sarcasme, la teva sàtira optimista i encertada, la teva enorme humanitat, la teva vitalitat, i la teva energia que ens contagia i ens fa feliços per uns dies. Ara, més que mai, necessitem els teus ulls per poder entendre què ens està passant i què podem fer per sortir de tanta negror.

Com a direcció artística, ens hem hagut d’adaptar al context, però sempre amb la idea que caracteritza la nostra feina i la nostra manera d’entendre el Carnaval. Som conscients que la pandèmia ha deixat a molta gent tocada, amb les emocions a flor de pell, i potser amb il·lusions perdudes. I és per a totes elles, i també per a totes les persones seguidores incondicionals d’en Pellofa, que hem treballat molt dur, amb moltes ganes i sense perdre el rumb de la nostra manera d’entendre el Carnaval de la ciutat.

Aquest any no ens podrem veure pel carrer, però en Pellofa entrarà, d’una manera o altra, a les vostres vides. I des d’allà on estigueu, ben segur que aconseguirà que cadascú de vosaltres us emocioneu i gaudiu del programa que us proposa.

Gaudiu de la Festa, i Visca Pellofa XLIII!

I no ho oblideu: el Carnestoltes també sou vosaltres!

                      Direcció artística de Carnestoltes de Mataró 2021