El Carnestoltes és l’última celebració que vam fer al carrer abans de l’arribada de la covid-19. El món ha canviat, però no ens hem quedat sense! En Pellofa s'ha resistit a no regnar i ho ha fet des de l’escenari del Teatre Monumental. El rei del Carnestoltes ha tret el cap a les nostres cases a través de les pantalles: la televisió, l’ordinador, la tauleta o el mòbil. Aquest any hem viscut de manera diferent el ritual de Carnestoltes. Gaudim ara de la quaresma! 

Programa d'actes

La majoria dels actes han estat emesos en directe

A causa de les restriccions derivades de la covid-19, els actes han estat emesos en directe a través de Mataró Audiovisual i des d'aquesta mateixa pàgina. 

Els protagonistes de la festa

En Pellofa i la Vella Quaresma a través dels anys

Vídeos i fotografies del Carnestoltes 2021


Les meves fotos

Compartiu les vostres fotografies amb #CarnestoltesMataró

@sergio_lacloska
@can_serrat
Llardons
@herboristerialaargentina
Botarga
@elpetit_raco
Truites i botifarra
@la_boira_mataro
Botarga a l'aparador
Camí del Cros
Escola El Turó
Escola Torre Llauder
@erikarosm
@belledenuit
Juliana

Records del Carnestoltes mataroní

El Carnestoltes de Mataró està organitzat per la Comissió del Carnestoltes i l'Ajuntament de Mataró. Volem donar les gràcies a les entitats i col·lectius que ens han donat suport i han fet que la celebració sigui possible: la direcció artística, els Botargues de Mataró, la Confraria de l’Enterrament, la Confraria de les Set Setmanes, la Sala Cabanyes, l'Associació Cultural i d'Esbarjo Mestres del Gai Saber, els Equips de Suport, els Geganters de La Llàntia, l'Associació de veïns de La Llàntia, l'Associació de veïns d'El Palau, l'Associació Esplai Rabadà, Som Havana, l'AFA Cor de Maria, l'AFA Anxaneta, les escoles i centres educatius de Mataró i les residències i centres de dia de Mataró. També agraïm totes les aportacions dels comerços de la ciutat que han col·laborat.