Us convidem a compartir l'experiència de les arts escèniques amb nosaltres! Explorarem nous llenguatges, inventarem mil històries i aprendrem a brillar dalt d'un escenari i darrere un teló. Aprendrem a expressar-nos amb la veu, el cos, la mirada, els gestos...

Aquí trobareu una gran diversitat de cursos: per a diferents edats, col·lectius i àmbits. Segur que trobaràs el teu espai, la teva experiència!

L'inici de curs serà l'1 d'octubre, i finalitzarà el 18 de juny del 2022. Seguint les directrius actuals de mesures de prevenció de la covid-19, al número màxim per curs serà de 15 alumnes. Fins que no hi hagi canvis serà obligatori l'ús de la mascareta.

Cursos a l’Aula de Teatre

Per tal de vetllar en tot moment per la protecció dels alumnes i el professorat, a l’Aula de Teatre adaptarem l’oferta i el protocol de funcionament dels cursos a les indicacions que marquin les administracions competents, les autoritats sanitàries i el mateix Ajuntament.

S’informarà a les famílies i alumnes que obtinguin plaça d’aquells canvis que es puguin produir. En cas que calgui implantar canvis que impliquin reduccions de la presencialitat s’aplicaran les reduccions de quota aprovades en els preus públics.