Cicles d'arts escèniques de la ciutat

Temporada estable de teatre i dansa al Teatre Monumental

Cultura Mataró programa dos cicles a l’any de teatre i dansa de manera estable. En ambdós casos s’ofereix la possibilitat de tenir un abonament de temporada que comporta un descompte global. Els criteris de la programació sempre han estat els de la qualitat artística i tècnica de les obres, així com la diversitat de temes, disciplines i posades en escena dels muntatges. Al Teatre Monumental podeu tenir una butaca per gaudir, aprendre, commoure-us, divertir-vos, pensar i descobrir.

Sortim en família

Fomentar l’espectacle en viu per a la mainada perquè visquin experiències amb les arts escèniques i la música. Enriquir-los amb la diversitat de disciplines que poden conviure dalt d’un escenari, i que esdevingui un hàbit conèixer, aprendre, divertir-se, reflexionar, i compartir-ho amb la família. Aquest és el propòsit comú de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Mataró, AC Titelles Maresme i Casa de la Música de Mataró a l’hora de programar les dues temporades anuals al Teatre Monumental i el Casal L’Aliança.

Fet a Mataró

Un dels objectius de Cultura Mataró és fomentar l'experimentació i la creació. És per això que hi ha un cicle que específicament dona suport als processos creatius de companyies, oferint-los estades en residència al Centre de Creació d’Arts Escèniques Can Gassol o bé la possibilitat de fer estrenes de petit format al Teatre del Cafè Nou. El públic pot gaudir d’aquesta manera les obres que han estat gestades a la ciutat. Una simbiosi perfecta.

L'escola de l'espectador

Des de Cultura Mataró fomentem programes educatius d’arts en viu en complicitat amb els centres de primària i secundària de la ciutat.
Amb el nom d’Escola de l’Espectador aglutinem tots aquells projectes i activitats educatives que aprodundeixen en el coneixement i incentiven la participación a través de les arts en viu.

Agenda d'espectacles a la ciutat

Aquests són els propers actes

Equipaments d'arts escèniques

Coneix els principals escenaris de la ciutat

Arts escèniques a Mataró

Aula de Teatre

Una escola on aprendre, experimentar, compartir i viure les arts escèniques