Programació estable d'arts escèniques

Cicles de teatre, dansa, circ, música i titelles

+

Temporada estable de teatre i dansa al Teatre Monumental

Cultura Mataró programa dos cicles a l’any de teatre i dansa de manera estable. En ambdós casos s’ofereix la possibilitat de tenir un abonament de temporada que comporta un descompte global. Els criteris de la programació sempre han estat els de la qualitat artística i tècnica de les obres, així com la diversitat de temes, disciplines i posades en escena dels muntatges. Al Teatre Monumental podeu tenir una butaca per gaudir, aprendre, commoure-us, divertir-vos, pensar i descobrir.

+

Sortim en família

Fomentar l’espectacle en viu per a la mainada. Acompanyar-los en el seu creixement personal aportant-los la possibilitat de viure experiències amb les arts escèniques i la música. Enriquir-los amb la diversitat de disciplines que poden conviure dalt d’un escenari, i que esdevingui un hàbit conèixer, aprendre, divertir-se, reflexionar, i compartir-ho amb la família. Aquest és el propòsit comú de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Mataró, AC Titelles Maresme i Casa de la Música de Mataró a l’hora de programar les dues temporades anuals al Teatre Monumental i el Casal L’Aliança.

+

Fet a Mataró

Un dels objectius de Cultura Mataró és fomentar l'experimentació i la creació. És per això que hi ha un cicle que específicament dona suport als processos creatius de companyies, oferint-los estades en residència al Centre de Creació d’Arts Escèniques Can Gassol o bé la possibilitat de fer funcions de petit format en aquest equipament. El públic pot gaudir d’aquesta manera les obres que han estat gestades a la ciutat. Una simbiosi perfecta.

Arts escèniques a Mataró

Agenda d'espectacles a la ciutat

Aquests són els propers actes

Equipaments d'arts escèniques

Coneix els principals escenaris de la ciutat

Aula de Teatre

Una escola on aprendre, experimentar, compartir i viure les arts escèniques

Centres de creació a la ciutat

Mataró és una ciutat de llarga tradició teatral que es remunta al segle XIX quan hi havia nombrosos teatres de la ciutat. Al segle XXI Mataró s’ha convertit en un pol d’atracció d’artistes, i la prova n'és els diversos centres de creació existents a la ciutat. Els pots conèixer a través d'aquests vídeos.

Can Pink i Boogie
És un espai de creació format per col·lectius d’artistes d’àmbits i disciplines molt diverses. L’espai és un taller de creació i intercanvi entre artistes plàstics i escènics on s’hi duen a terme creacions, assajos, mostres i formació.
Més informació:
www.canpinkiboogie.com

Artesorio 147
Un espai polivalent situat a una antiga fàbrica tèxtil del barri de l’Havana habilitat per a assajos i creacions d’arts escèniques, mostres de processos creatius i tallers de formació, seminaris i conferències.
Més informació:
www.artesorio147.com

Cronopis
L'entitat és un punt de trobada entre persones relacionades amb el món del circ que promou aquesta disciplina des de la creació, l’exhibició i la formació. Treballen tot el procés creatiu combinant la música, el teatre, la dansa, l’escenografia i qualsevol forma creativa.
Més informació:
www.cronopis.org